Jobs

Ontdek ons DNA

Full @ work

Dit is onze centrale waarde. Ze weerspiegelt het dynamisme van onze onderneming en stimuleert onze medewerkers om altijd net dat beetje verder te gaan. Ondernemingszin en eigen initiatief bij onze werknemers wordt aangemoedigd en gepromoot door het management. Elke Callant medewerker wordt gecoacht om kampioen te zijn in zijn vakgebied i.p.v. middelmatig op verschillende terreinen. Deze waarde wordt ondersteund door 6 andere cruciale waarden: geluk op het werk, integriteit, sportief, klant centraal, transparantie, rentabiliteit.

Fit @ work

Wij zijn sportief op drie manieren. Wij zijn de belangrijkste makelaar van het land voor sportclubs en sportfederaties. Bovendien gebruiken wij sportsponsoring om onze relatie met u levendig te houden, onze naambekendheid te vergroten en het vertrouwen in ons merk te versterken. En tot slot moedigen wij onze medewerkers aan om te sporten, zo faciliteren wij sportactiviteiten in de werksfeer via een fit@work programma.

Fun @ work

Gelukkige medewerkers doen meer voor u, onze klant. Ze blijven langer gezond en dragen op die manier concreet bij tot de rentabiliteit van het bedrijf. Wij houden de personeelsrotatie zo laag mogelijk omdat wij weten dat u graag vertrouwde gezichten (terug)ziet. 10 Collega’s die 10% gelukkiger zijn, vormen voor u een elftal.

Love your job

fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto
fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto

Human Resources

  • Peter Callant

    CEO

  • Renier Hoedemakers

    HR Verantwoordelijke

    Axelle Janssens

    HR Medewerker