Join us!

Kom ons versterken en ga voluit! Misschien spring jij er tussenuit.

Jobs

Strengths

Full @ work

Dit is onze centrale waarde. Ze weerspiegelt het dynamisme van onze onderneming en stimuleert onze medewerkers om altijd net dat beetje verder te gaan. Ondernemingszin en eigen initiatief bij onze werknemers wordt aangemoedigd en gepromoot door het management. Elke Callant medewerker wordt gecoacht om kampioen te zijn in zijn vakgebied i.p.v. middelmatig op verschillende terreinen. Deze waarde wordt ondersteund door 6 andere cruciale waarden: geluk op het werk, integriteit, sportief, klant centraal, transparantie, rentabiliteit.

Fit @ work

Wij zijn sportief op drie manieren. Wij zijn de belangrijkste makelaar van het land voor sportclubs en sportfederaties. Bovendien gebruiken wij sportsponsoring om onze relatie met u levendig te houden, onze naambekendheid te vergroten en het vertrouwen in ons merk te versterken. En tot slot moedigen wij onze medewerkers aan om te sporten, zo faciliteren wij sportactiviteiten in de werksfeer via een fit@work programma.

Fun @ work

Gelukkige medewerkers doen meer voor u, onze klant. Ze blijven langer gezond en dragen op die manier concreet bij tot de rentabiliteit van het bedrijf. Wij houden de personeelsrotatie zo laag mogelijk omdat wij weten dat u graag vertrouwde gezichten (terug)ziet. 10 Collega’s die 10% gelukkiger zijn, vormen voor u een elftal.

Fun @ Work

Love your job

Human Resources

Peter Callant
  • Peter Callant
  • CEO

Renier Hoedemakers
  • Renier Hoedemakers
  • HR Verantwoordelijke

Axelle Janssens

Kapellestraat 113
8020 Oostkamp
België
T: 050/34.33.23
E: callant@callant.be
Frankrijklei 112 bus 4
2000 Antwerpen
België
T: 03/609.89.89
E: callant@callant.be
Pas 144
2440 Geel
België
T: 014/58.50.40
E: callant@callant.be
Powered by Jobtoolz