Callant Verzekeringen & Financieel Advies logo

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar en financieel adviseur is Callant er voor haar klanten. Efficiënt, onafhankelijk en steeds op zoek naar de juiste risicodekking bij de juiste maatschappij(en). Vandaag kunnen klanten over heel Vlaanderen terecht bij meer dan 100 medewerkers verspreid over drie kantoren. Ga voluit. Wij doen de rest!

www.callant.be

Op zoek naar een Client Advisor KMO (M/V) kantoor Geel

Callant Verzekeringen wil het team productie KMO versterken met een allround Client Advisor met ervaring in het segment KMO. Onze afdeling bestaat uit een hecht team van medewerkers en een Teamleader die als verantwoordelijke rapporteert aan de COO.

Je functie

  • Je bent de geprivilegieerde gesprekspartner van toegewezen klanten binnen het segment KMO.

  • Je staat in voor een professioneel en efficiënt administratief beheer van hun verzekeringsportefeuille en dat voor de diverse takken (auto, arbeidsongevallen, brand, aansprakelijkheid , CMR, …).

  • Je zorgt voor het uitwerken van offertes en marktstudies op maat van de klant en een correcte verwerking ervan in de beheers software.

  • Je ondersteunt de Account Manager in zijn commerciële contacten met de klanten.

  • Je helpt samen met het team mee om onze klanten de beste service te geven op alle mogelijke vlakken.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je vaardigheden

  • Bachelor opleiding Financiën en Verzekeringen of gelijkwaardig met een algemene relevante werkervaring en uitgesproken interesse voor KMO.
  • Je werkt ordelijk, gestructureerd , efficiënt, pro-actief en probleem oplossend
  • Je bent sterk op communicatief vlak
  • Je streeft naar een uitstekende service en slaagt erin de aan jou toegewezen klantendossiers vlot te beheren
  • Je bent een echte teamplayer.

gewenste ervaring

één tot drie jaar ervaring

Wat bieden wij jou aan?

Een gevarieerde job bij een dynamisch en groeiend bedrijf in Geel.  Een sfeer die ruimte biedt tot zelfontplooiing door zelfstandig en innoverend te mogen werken binnen een open, sociale bedrijfscultuur. We bieden een interessant en marktconform verloningspakket met daarin een pakket extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, aansluiting tot de groepsverzekering van de groep Callant, ….). Callant biedt je tevens de mogelijkheid om je verder te vervolmaken in je job via bijkomende opleidingen en een degelijke ondersteuning op je werkplek.

Ben je onze kandidaat

Stuur ons via e-mail je motivatiebrief met CV ter attentie van jobs@callant.be.

Meer informatie over de inhoud van de functie, dan kun je terecht bij paul.bartholomeus@callant.be.